ALBUM 50 (8.0) – 1 // Radiohead – OK Computer (1997)

’12’13’14’15’16’17’18’19
3430402317511

Hij zocht, zij zocht, ze zochten, om maar iets te vinden. Ze vonden zekerheid en veiligheid, in de vorm van een prachtig gazon met omkaderend hekwerk. Ze vonden voorspelbaarheid, in de vorm van de meubelboulevard en het aantal pistolets. Ze vonden uitgeklede karakters, in de vorm van het compromis. Maar was dat wel wat ze zochten? We wensen hen in het nieuwe jaar veel avontuur toe, en indien nodig, een kapotte grasmaaier.

Hij zocht, zij zocht, ze zochten, om maar iets te vinden. Ze vonden de compensatie voor hun eigen tekortkomingen, in de vorm van schrikwekkend grote vervoersmiddelen. Ze vonden de oorzaak van hun eigen tekortkomingen, in de vorm van een zondebok. Ze vonden het gevolg van hun eigen tekortkomingen, in de vorm van een paar graden meer. Maar was dat wel wat ze zochten? We wensen hen in het nieuwe jaar weinig tekortkomingen toe, en indien nodig, de karma-politie.

Hij zocht, zij zocht, ze zochten, om maar iets te vinden. Ze vonden een kwaliteitsvolle invulling van hun schaarse vrije tijd, in de vorm van honderden gefotografeerde bewijzen daarvan. Ze vonden enige teleurstelling, in de vorm van een tempel die reeds door het grote publiek ontdekt bleek te zijn. Ze vonden éindelijk een inheems staaltje authenticiteit, in de vorm van een publieke steniging op een dorpsplein. Maar was dat wel wat ze zochten? We wensen hen in het nieuwe jaar veel momenten van rust toe, en indien nodig, een lege batterij.

Hij zocht, zij zocht, ze zochten, om maar iets te vinden. Ze vonden een excuus om geen standpunt in te nemen, in de vorm van nog niet geschudde kaarten. Ze vonden een excuus om geen standpunt in te nemen, in de vorm van geschudde kaarten. Maar was dat wel wat ze zochten? We wensen hen in het nieuwe jaar een eigen mening toe, en indien nodig, een carrièrewending.

Hij zocht, zij zocht, ze zochten, om maar iets te vinden. Maar waar zal je de schoonheid zoeken en hoe zul je haar in 2020 vinden, tenzij zij zelf je weg en gids is? Laat het een fantastisch jaar worden.